Od początku, tj. od pierwszych kropel wytłoczonego soku staramy się aby nasze produkty cechowała najwyższa jakość.
Do produkcji soku wykorzystujemy owoce i warzywa, które pochodzą z naszego gospodarstwa oraz od lokalnych rolników. Wyciskamy sok 100% z owoców i warzyw. Nie dolewamy wody i nie dosładzamy. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w uprawie malin i porzeczek. Stosujemy metody spełniające standardy produkcji integrowanej, ekologicznej i tradycyjnej. Wielokrotnie doceniono naszą pracę za co serdecznie dziękujemy. Pragniemy nadal rozwijać naszą firmę spełniając Wasze oczekiwania.
Poniżej prezentujemy osiągnięcia i certyfikaty Vero:
- Statuetka „Polski smak 2013” za najlepszy produkt tradycyjny i ekologiczny – sok jabłkowo-malinowy
- Złoty Medal 2017 World Food Warsaw – Sok 100% z wiśni
- Laureat konkursu Polski Producent Żywności 2018 – Bio syrop z pigwowca słodzony cukrem trzcinowym
- Znak Jakości Poznaj Dobrą Żywność – Sok 100% z malin
- Certyfikat ekologiczny – Bio sok 100% z malin, Bio sok 100% z aronii, Bio syrop z malin słodzony cukrem trzcinowym, Bio syrop z pigwowca słodzony cukrem trzcinowym, Bio sok z pomidora przecierowy
- Syrop malinowy z Lubowidzy został wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi